Saturday, March 20, 2010

Friday, March 19, 2010

Creezi sau Donezi?” ediţia de Paşte

Creaza si doneaza pentru cei care conteaza. Eveniment caritabil organizat de RFB, sustinut de Orange concept store. RFB (Romanian Fashion Bloggers) te invita la Orange concept store, sambata, 20 martie 2010, intre orele 11 si 18, la o petrecere creativa organizata in scop caritabil.

afis_rfbPASTE_mare

La acest eveniment sunt chemati toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor, insa intr-un mod inedit: cei prezenti vor crea accesorii pentru Paste, accesorii care vor fi apoi oferite spre vanzare, in cadrul evenimentului. Fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru a-l ajuta pe Daniel Raduta in lupta sa pe viata si pe moarte.

“ Acest eveniment este continuarea editiei de Craciun, decembrie 2009 cand am strans 20.000 RON pentru scoala si gradinita din Braiesti. Motivul pentru care am ales sa il ajutam pe Daniel Raduta, este destul de simplu, si noi, comunitatea bloggerilor de moda din Romania, vrem o schimbare, il vrem pe Daniel in viata si ajutor pentru toti cei aflati in situatie lui”, Roxana Radu – fondator RFB.

Toate accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de catre RFB iar membrii comunitatii isi vor dona creatiile, alaturi de public si de invitati. Agatha Blanck, George Neagu, Diana Bobar, Josephine, Agata Secelean si Biba Bijoux sunt doar cateva dintre designerii care vor dona accesorii special create in tema acestei editii.

Membrii RFB si designerii doneaza

Membri RFB si designerii roman sustin petrecerea creativa organizata in scop caritabil de RFB – Creezi sau Donezi editia de Paste. Cateva dintre creatiile pe care le poti achizitiona la evenimentul din 20 martie de la Orange concept store:

Biba Bijoux, Agata Secelean, Diana Bobar, Ludique, George Neagu, Mihaela Stoica, Elena Greta Apostol, Lachatterie, Josephine, Burp, Allabala, Agatha Blanck, Arina Varga, Andreea Tincu si AloModa.

“Daniel Raduta este unul din foarte multele cazuri de bolnavi de leucemie din Romania. Un numar, pe o lista, asteptandu-si randul la chimioterapie si transplant. Unul din aproximativ 8000 de bolnavi. Acesti oameni se pierd pentru ca nu se constientizeaza cat de simplu ar fi sa invatam sa-i salvam. Am aratat ca putem salva un om, punand in miscare online-ul. Hashtag-ul #draduta a devenit o cauza, o demonstratie a faptului ca sta in puterea noastra de solidaritate sa salvam vieti. Acum ne simtim in stare sa facem mult mai mult. Ceea ce i s-a intamplat lui Daniel nu va fi pus sub vina cuiva anume, dar se va face in asa fel incat sa nu se mai intample. Nu noua! Pentru ca Romania invata sa se vindece singura” Diana Stoleru, campania #draduta

Asadar, sambata, 20 martie 2010, te asteptam pe calea Victoriei, nr.41, la Orange Concept Store, intre orele 11 si 18, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, cumparand accesorii de Paste.

Romanian Fashion Bloggers (RFB) reprezinta bloggerii romani de moda, fie ca acestia lucreaza in industria modei romanesti, sau sunt doar pasionati de moda. RFB se considera a fi o comunitate, un blog colectiv si informational si o platforma unde se poate comenta liber despre moda in diversele ei forme – de la fotografie la modelling.

Daniel Raduta (www.danielraduta.ro) a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica in septembrie 2009 si urmeaza sa devina tata in cateva zile. Pentru a-si putea creste copilul, insa, Daniel are nevoie de un costisitor transplant de maduva ce nu poate fi efectuat decat in strainatate, Romania neavand baza medicala si experienta necesara pentru o asemenea interventie. In urma unei mobilizari in online fara precedent in Romania, Daniel a reusit sa stranga o buna parte din suma necesara transplantului, dar mai are nevoie de inca 10.000 de euro pentru a acoperi costurile imense ale procedurilor clinice.

Wednesday, March 17, 2010

Spring flower garden ...




Sweet pink printed cotton dress . Fabrics : printed cotton with a little bit of elastan and soft pink chiffon . Size 36 - 38 .

In for the prints ...





Two - face dress . Fabrics : printed doubled saten and brown saten . Size 38 .

Lace Lolita dress ...






Soft lace with silk saten dress . Fabrics : lace and a very soft saten , called "peach" . Size 38 .

Love for zippers ...





Dark blue dress with grey lurex and attached zippers . Fabrics : cotton with polyester , lurex and saten . Size 36-38 .

Soft pink layers ...





Jerse t-shirt in linght pink with lace attached , size 36 -38 .