Tuesday, March 1, 2011

V for Vintage 12-13 march Sala Dalles






V for VINTAGE FLOWER POWER
-vintage, designer, accesorii, bio&organic-


De câte ori aduci flori? Și, când aduci flori, de câte ori sunt într-un ghiveci? 
În această primăvară, hai să admirăm florile eterne – modă, artă, filosofie. Flower Power.
Târgul V for Vintage a ajuns la ediția a șasea. Adică a făcut trei ani. Asta nu înseamnă nimic. Ce e cel mai important este că, de anul trecut, ne-am făcut mari. Găzduiți de Sala Dalles, am putut să ne întindem coatele și degetele de la picioare și am devenit cel mai mare târg vintage&designer din România. 
Cât despre expozanți, avem trei categorii deja consacrate (vintage, designer&accesorii), plus una nouă, cu care ne-am împrietenit rapid la ediția trecută – bio&organic.
Ce veți vedea: imprimeuri colorate, flori suprarealiste pictate pe fuste și rochii, boboci metalici de agățat în piept, cercei în formă de margarete, iriși și trandafiri, pantofi pictați, ceaiuri din flori uscate, parfumuri și creme din plante organice, pălării decorate, flori glasate.
CÂND? 12&13 martie 2011
UNDE? Sala Dalles
INTRARE? 10 lei cu băutură
DRESS-CODE? Flower Power. Get creative, get shot! This is my suit vor fotografia cele mai inspirate ținute.
CU CE PLECAȚI: Probabil, cu pungi și pachete. Poate, cu o rochie semnată de un designer surpriză, realizată special pentru eveniment pe tematica FLOWER POWER. Câștigătoarea va fi aleasă în urma unei tombole, la finalul evenimentului. La fel de poate, cu alte premii oferite de saloane de îmfrumusețare, magazine bio, designeri de accesorii.