Thursday, November 26, 2009

New event by RFB


"Creezi sau Donezi?

Creaza si doneaza pentru cei care conteaza. Eveniment caritabil organizat de RFB si Club 4x4 Romania, sustinut de Orange concept store.

La acest eveniment sunt chemati toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor, insa intr-un mod inedit : cei prezenti vor crea accesorii pentru Craciun, accesorii care vor fi apoi oferite spre vanzare, in cadrul evenimentului. Fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru a ajuta 80 de copii scolari si prescolari din Comuna Braiesti, judetul Buzau.

“ Acest eveniment este continuarea unui vechi proiect care a avut mult success in vara lui 2009 – RFB Creative Party, insa, de data aceasta, cu un scop caritabil. Asocierea cu Clubul 4x4 Romania face ca ajutorul sa ajunga in locuri atat de vitregite, incat nici nu am visat ca exista. Sunt absolut sigura ca vom fi surprinsi de creativitatea si de darnicia bucurestenilor”, Roxana Radu - fondator RFB.

"In fiecare an organizam cate doua actiuni cu caracter umanitar si ajutam acolo unde este nevoie. De cele mai multe ori, banii stransi se duc in locuri extrem de izolate, descoperite in expeditiile Clubului 4x4 Romania, unde nu este curent electric si cu acces imposibil pentru alte masini inafara de cele de teren", Ligia Popescu – Club 4x4 Romania.

Asadar, sambata, 5 decembrie 2009, te asteptam pe calea Victoriei, nr.41, la Orange concept store, intre orele 11 si 17, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, cumparand accesorii de Craciun.

Romanian Fashion Bloggers (RFB) reprezinta bloggerii romani de moda, fie ca acestia lucreaza in industria modei romanesti, sau sunt doar pasionati de moda. RFB se considera a fi o comunitate, un blog colectiv si informational si o platforma unde se poate comenta liber despre moda in diversele ei forme - de la fotografie la modelling.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Roxana Radu – RFB.ro.

Tel :0723.614689.

E-mail : info@rfb.ro "


Lachatterie will be there with some products to help this cause . Be there to buy them and help bringing some smile on the little children's face this Christmas.

Thank you !

Isabelle


No comments:

Post a Comment