Monday, January 31, 2011Fashion & Vintage Fair
Just in time for Valentine’s
6 februarie


Villa Rodizio Str. I.L.Caragiale Nr. 32 ( langa Parcul Gradina Icoanei)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Duminica, 6 februarie, intre orele 11:00-19:00, la restaurantul  Villa Rodizio, Str. I.L.Caragiale, Nr. 32,  va avea loc Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, Just in time for Valentine’s Edition.


Pentru ca fashionistele din Bucuresti isi doresc sa isi pregateasca deja outfitul pentru seara de Valentine’s, Diana Enciu si Alina Tanasa au organizat o noua editie Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, sustinuta de prezenta unui invitat special, unul dintre cei mai hot fashion bloggeri, Doina Ciobanu, de origine din Republica Moldova, dar actual stabilita la Londra (www.thegoldendiamonds.com). Mai multe detalii despre Doina in paginile revistei www.absolutelyfabulous.ro.


Si pentru ca Absolutely Fabulous creaza de fiecare data o lume fabuloasa, vizitatoarelor li s-a pregatit un spatiu in nuante si accente shabby-chic, un colt accesorizat  in detaliu de MonLapinCitron, in care fi isi vor putea realiza un set de fotografii profesionale, cu ajutorul echipei www.glamography.ro, Cristian Niculae si Dan Nichitiu. Fotografiile vor fi publicate pe facebook, pe pagina Absolutely Fabulous Magazine, precum si pe blogul www.abfab-magazine.blogspot.com.


Asa cum au fost obisnuite, cele care vor trece pragul evenimentului vor castiga premii si vor primi cadouri:  produse cosmetice de la Oriflame, stickere absolutely fabulous de la CaiVerziPePereti.ro si accesorii deco de la www.photoliu.ro si se vor putea bucura de un numar de peste 60 de expozanti.
So girls, let’s shop & be fabulous!


2 comments:

  1. Ador evenimentele astea,am fost aproape la toate.dar aici nu imi place locatia.din cauza asta nu vin.

    ReplyDelete
  2. Salut pei a mai fost un targ Abs Fab in aceasi locatie asta vara si a iesit foarte frumos iar acum vor fi mult mai multe surprize fabuloase pregatite de fete :)sper sa te razgandesti asupra evenimentului

    Bisous

    ReplyDelete