Friday, June 25, 2010

Lachatterie is attending a new fair on 26 june ...


ABSOLUTELY FABULOUS
FASHION&VINTAGE FAIR

26 iunie // 11:00-19:00 // Marul de Aur // Calea Victoriei nr. 163


Sambata, 26 iunie, la Marul de Aur ( fosta terasa PAT), Calea Victoriei nr. 163, are loc editia de vara a targului de fashion&vintage, Absolutely Fabulous.
Organizat de Diana Enciu si Alina Tanasă pentru fashion addicts, vintage lovers si fabulous women, evenimentul reuneste - cu sprijinul Marul de Aur, Avon Romania, libraria Diverta, Demmers Tea House si City Shop - tineri designeri romani, top vintage stores, top accessories designers si jewelery designers, pentru ca nimic nu se compara cu o zi de shopping in aer liber, la un pahar de ceai cu gheata, intr-un spatiu care te va duce cu gandul la un fashion picnic in Hamptons sau Provance alaturi de prietenele tale shopaholice.
Si pentru ca un shopping session nu ar fi fost de ajuns pentru a te simti fabulos, “Absolutely Fabulous Fair” te provoaca la “citit”.
Ti s-a pregatit un colt racoros si ultra chic, cu fotolii cool de la Photoliu.com si cu sute de carti din care sigur vei avea ce alege. Sub sloganul “Read and be Fabulous” pe blogul www.absolutelyfabulous-cupcake.blogspot.com vor fi postate fotografiile in care TU vei fi cea care promoveaza CITITUL!
La plecare fiecare vizitatoare va extrage un bilet castigator. ATENTIE! Nu exista biletele necastigatoare! In functie de cat esti de norocoasa poti castiga produse Avon Cosmetics, genti de la ALDO, carti de la Diverta, o palarie de la City Shop, un tricou LKIT sau un set de ceai de la Demmers TeeHaus.
La eveniment vor participa Evintage, La Chatterie, Vintage Boutique, 3127bags by Oana Lazar, Italian Vinatege, Tricouri Antante, Modamaniadesign, Sincolors, Pixie Shoes, Femele, Atelier Aiurea, FE[MALE], Buy Hand, Alice in Vintegeland, Mihaela Cretescu, Haine vintage, Iuliana Rosca, Alexandra Calafeteanu, Rue de Trucs, Lkit T-shirts, Mon Jardin, Vintage Deco, Atelier Aiurea si multi altii.

Come and be fabulous @ Absolutely Fabulous Fair!


Monday, June 21, 2010

Lolita's passion for lace


Summer flowers playsuit , size 38 . Also available by order for size 36 .



Very light shorts for summer days with lace accents . Size 38 . Also available by order for size 36

Lachatterie and friends ... Sanziana


Lachatterie's dress on the News edition with Sanziana - april 24 .

Summer roses ...





Light pink dress with low-cut back . Size 38 . Also available by order in size 36 .

Lachatterie and friends ... Laura




Another order that I loved to work on last week . Laura wears a denim dress with two colors draped chiffon . So I have to admit that this summer I'm in love with coral color and various shades of pink .

Lachatterie and friends ... Atelierul magazine


It's a pleasure to feature in the new nr. from Atelierul magazine called Eye Candy . Lachatterie wants to thank Mihaela Ion for the interview , that also featured here peltic.blogspot.com . The magazine can be entirely view here http://www.revista-atelierul.ro/atelierul .

Bisous from Isabelle