Wednesday, June 15, 2011


ABSOLUTELY FABULOUS
Fashion & Vintage Fair
Be Summer Fabulous
18&19 IUNIE / CAFEPEDIA ROMANA
------------------------------------------------

Pentru ca vara trebuie sa inceapa intr-o maniera absolut fabuloasa si pentru ca fashionistele asteapta nerabdatoare o noua editie, Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu un SUMMER EDITION dedicat zilelor cu soare.

Pe 18 si 19 iunie, intre orele 11:00 – 19:00, la Cafepedia Romana, Str. Pictor Arthur Verona, Nr.2, va avea loc un nou eveniment dedicat fashionistelor aflate in cautarea unor outfituri fabuloase pentru sezonul cald.

Vizitatoarele sunt astepate sa surprinda cu tinute numai bune de imortalizat de bloggerii de street style si editorii de fashion, si ca veste buna: nu exista dress code. Tot ce trebuie sa faci este sa fii cat mai fashionable si cat mai fabulous!

Diana Enciu si Alina Tanasa au selectat atent, ca de fiecare data, expozantii de piese vintage si tinerii designeri dornici de afirmare si te asteapta sa descoperi cele mai hot piese si accesorii ale sezonului.

Asa cum au fost obisnuiti, vizitatorii Absolutely Fabulous vor primi cadou produse cosmetice de la ORIFLAME (www.oriflame.ro) si se vor putea bucura de o terasa fabuloasa.

LET’S SHOP AND BE FABULOUS!!! ABSOLUTELY FABULOUS!

LaChatterie in press - hay!mag summer edition

LaChatterie features in the new edition of hay!mag this month . For more details click here  http://www.haymagazine.ro/2011/06/14/noul-numar-haymag-editie-de-vara/

           


Girls wearing LaChatterie

 

The youngest client untill now wearing a soft pink dress with a detachable bow 

   Teodora from whitelace.ro wearing a soft pink roses long skirt                                          Diana in a brocart skirt                               Silvia in a skirt from the new SS collection                                   Andreea in  a long corai chiffon skirt                           Veselina in a skirt from the new SS collection

 New dresses at Atelier Aiurea 


                                     Soft pink with tutu dress 


                                                        Pink roses dress


                                                        Yellow citron dress