Wednesday, September 21, 2011

LaChatterie dress for VforVintage



This is it. Weekend-ul 24-25 septembrie înseamnă V for Vintage Rock&Roll fair, designer, vintage and much more. La Sala Dalles.
Pregătește-te pentru haine, bijuterii, genți și pantofi authentic vintage, de la cele mai bune 10 magazine din România.
Dar și pentru colecții de tineri designeri, indiferent dacă este vorba despre haine (40 de standuri) sau accesorii (25 de standuri). Nu uita de Molecule F
Dar nici de cosmetics, food&treats, unde te vor întâmpina 7 standuri diferite, plus o surpriză marca BBC Good Food.
A, și dacă erai curioasă cum se fac accesoriile handmade, Revista Atelierul te invită la un workshop în care o să înveți cum se întinde ața, cum se combină materialele, cum se taie, cum se leagă și tadaaam, accesoriu handmade. Plus că își lansează ediția de print a revistei la noi.
Dacă îți place mai mult arta pe pereți decât cea direct pe tine, o veți găsi pe Ema Paraschiv, care a pictat tablouri special pentru eveniment, la parter. Pentru postere și reclame vintage, mergi la etajul 1. 
A, și dacă te bătea de ceva timp gândul să îți faci un tatuaj, tot la etajul 1 ai tattoo counseling. Până îți alegi modelul și afli ce înseamnă un tatuaj, poți să îți faci unul temporar, just for the hell of it.
Barul Campari va lucra la cocktail-uri speciale rock&roll, pe care le poți lua la happy hour de la barul de la etaj. Între timp, dacă ai o ținută pe măsură, vei ajunge sigur în zona foto (etajul 1), unde This is My Suit și Bucharest Style vor face poze de street style.
Ok, să recapitulăm:
parter: vintage autentic, Molecule F, colecții de designer, accesorii, cosmetice bio, dulciuri făcute în casă și tablouri
etajul 1: vintage, accesorii, colecții de designer, zona foto (This is My Suit&Bucharest Style), barul Campari, lounge, mobile kitchen BBC Good Food, tattoo counceling.
Dress-code: rock&roll
Program: 12.00-20.00
Intrare: 10 lei, cu cocktail Campari de la etajul 1, în happy hours
Editia aceasta LaChatterie ofera o rochie neagra superba pe care o puteti accesoriza si stiliza in functie de momentul in care o purtati .  Ea a fost pana acum vedeta in cateva sedinte foto si o puteti vedea aici  ,aici  si aici .
Rochia poate fi castigata in cadrul targului . Pentru mai multe detalii intrati pe vforvintage.ro .










Good luck and have fun at the fair !


Isabelle