Friday, November 2, 2012

New items for fall

From yesterday some of our items from the fall collection can be found in an online shop Moja.ro.
They each come in two sizes and can be customized by order for you.For the 60's tulle skirt you also can choose colors as fuchsia,electric blue,red,yellow,green,ivoire etc. For the laque balck top you can choose from ivoire,somon and light rose colors.The stones are manually applied for each top.

Have a beautiful day !
Bisous,Isabelle




                               Shop this item online here 



                                 Shop this item online here.

Wednesday, October 31, 2012

Make your dream Tshirt this fall

     Acum cateva saptamani am primit un mail foarte interesant de la Oana , PR-ul din spatele site-ului TshirtFactory.ro cu propunerea de a colabora la designul unui tricou.Stiind cat de greu este sa-ti gasesti unul cu un mesaj/imagine pe placul tau am fost foarte entuziasmata si dupa putin research am gasit imaginea perfecta si textul care sa o reprezinte cel mai bine. M-am gandit sa fie versatil , sa il pot purta cu fuste,pantaloni si la diferite ocazii. De atunci a fost plimbat la evenimente,sedinte foto si la iesirile in oras cu prietenii.In plus modelul tricoului este foarte lejer si dintr-un material de bumbac foarte usor.
   Ca o concluzie voi lasa mai bine pozele sa vorbeasca de la sine si va indemn cu incredere sa va lasati imaginatia sa creeze tshirt-ul ideal pe care mai apoi sa-l puteti comanda pe site-ul Tshirt Factory.ro

O zi minunata!
Bisous,Isabelle



                                              Photo : Claudiu Popescu