Saturday, April 9, 2011

Lansarea showroom-ului Lachatterie & Pixie shoes si 1 an de Bucharest style



Lansarea showroom-ului Lachatteri& Pixie shoes si 1 an de Bucharest style

Joi 14 aprilie , orele 19.00 , va avea loc lansarea oficiala a showroom-ului Lachatterie&PixieShoes si aniversarea unui an de Bucharest Style .
Veti putea admira ultimele colectii Lachatterie si PixieShoes pentru sezonul de primavara – vara in culori si combinatii indraznete , special create pentru a inspira cele mai surprinzatoare si feminine tinute .
Odata cu lansarea noului showroom avem placerea de a sarbatori aniversarea unui an de Bucharest style , care va v-a incanta cu proiectia unui pictorial realizat special pentru acest eveniment ..
Pentru ca celebram moda , cu aceasta ocazie veti putea alege outfit-uri care sa va reprezinte sarbatorind alaturi de noi cu sampanie, cupcakes , voie bune si surprize din partea Olay.
Lachatterie & Pixie shoes
Dupa absolvirea cursurilor sectiei de moda a Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti , tanarul designer din spatele branduluiLachatterie , Isabela Vijiiac a pus bazele acestuia si a lansat o serie de colectii compuse din item-uri feminine, punand accent pe tesaturi deosebite si cu atentia centrata pe detalii .
PixieShoes , brandul reprezentat de Eva Strat si Sinziana Nastase , se caracterizeaza printr-o gama magica de incaltaminte de calitate, confectionata manual cu grija si dragoste.
In 2011 PixieShoes si Lachatterie si-au unit fortele, luand decizia de a deschide un showroom impreuna , un spatiu care celebreaza tot ceea ce inseamna esteticul feminin in care ne putem uni nu numai pentru a crea tinute deosebite dar si pentru a impartasi idei si a sta de vorba la o ceasca de ceai .
Bucharest style
BucharestStyle este blog-ul fondat de Raluca si Silvia, cel care saptamanal va prezinta moda strazii si cele mai creative tinute de la evenimentele fashion .Totodata Bucharest style promoveaza bloggeri de moda in sectiunea ,,Inspirational style”, camere fashionable - ,,Fashion room insights”, colectiile tinerilor designeri si evenimentele care pun accent pe moda.

Multumim Ioana Bitin pentru afis !

Wednesday, April 6, 2011

Girls wearing Lachatterie


Raluca in a puple flowers retro dress .




                       Cristina from Atelier Aiurea in a Lachatterie dress .



Veselina in a leopard grey printed skirt in Paris .



       Raluca in a long flowers skirt and a sweet melon dress .






Lachatterie dress in the march 2011 issue of BeauMonde 





Lachatterie ecoleather dark blue/violet jacket in BeauMonde dec 2010 

Tuesday, April 5, 2011

Colorful spring is here


These are some colorful pieces I've done before the spring official collection which will be online next week . More colors to come for sure and the new summer fabrics . Yeeeeiiii ! Untill then let the sun come and the music play http://www.youtube.com/watch?v=rawsYQitKik&feature=related . For any questions about them ( price , fabrics , availability ) please email me at isabelle@lachatterie.ro . Have a beautiful week ! Bisous