Wednesday, December 21, 2011

New label / collection LaChatterie Gold Label - Blue angels , Red lights


București, 16 decembrie 2011


LaChatterie lansează colecția „Blue Angels, Red Lights” sub noua linie LaChatterie Gold Label. Realizate în ediție limitată, cele 35 de piese din noua colectie, feminine, dar cu un aer ușor rebel, construiesc imaginea femeii ce poate cuceri lumea cu hainele potrivite.


Materialele folosite în compunerea colecției „Blue Angels, Red Lights” sunt denim-ul, mătasea, lurexul, stofa fină, voalul, catifeaua sau latex-ul. Piesele sunt întregite de accente metalice - ținte sau capse, de șnururi sau de mixuri neașteptate, realizate din țesături delicate și blană. 


Povestea colecției e spusă prin piese în nuanțe predominant de negru, gri antracit sau alb, completate de piese în culori puternice – roșu, indigo, dar și nuanțe delicate de nude. Piesele realizate din materiale cu reflexii metalice trasează tușa finală.


Liniile pieselor păstrează direcția feminină a label-ului LaChatterie, mixându-le pentru noua linie Gold Label cu accente masculine. Întreaga colecție adoptă un aer minimalist și croiuri curate. Colecția respiră puternic aerul anilor anii ’70, fiind inspirată de muzica rock britanică a perioadei, personaje iconice ca Edie Sedgwick, dar și atmosfera benzilor desenate SinCity. 


Noua linie La Chatterie Gold Label se adresează persoanelor nonconformiste, care își doresc ținute îndrăznețe, cu un mix echilibrat de linii masculine și feminine, accente glam rock și asocieri neașteptate de tesaturi și texturi.


Colecția „Blue Angels, Red Lights” se găsește în showroom-ul LaChatterie din str. Bibescu Vodă, nr. 19.


Colecția a fost lansată joi, 15 decembrie, printr-un eveniment realizat cu sprijinul Cake Couture, Gramma Wines, Aqua Carpatica, Max Factor și BenQ.Pentru mai multe foto si clipul oficial al colectie click aici 


Photos Vlad Birdu
Make-up Diana Ionescu
Model Madalina Anea
Accessories BuyHand 
Shoes PixieShoes

No comments:

Post a Comment